Skip to main content

Vi säger hej till vår nya kollega och projektledare, Caroline Hägglund!

Nu välkomnar vi ännu en stjärna till oss på Nordkonsult! Caroline är utbildad civilingenjör i industriell ekonomi och har fem år bakom sig som analytiker och projektledare där hon främst jobbat med infrastruktur och järnväg.

Vad lockade med den här branschen?
Det är viktigt för mig att ha ett jobb där jag hela tiden får utvecklas, bidra och skapa förbättring. Jag har dessutom alltid varit lösningsorienterad, matematiskt lagd och tyckt om naturvetenskapliga ämnen. Att arbeta som civilingenjör handlar om att ta in mycket information på kort tid och sedan paketera det hela. Det får jag stor användning av i mitt jobb som projektledare!

Hur ser en typisk arbetsdag ut?
Att jobba som konsult med projektledning mot olika kunder är väldigt brett och varierande. Jag stöttar våra kunder i deras uppdrag och projekt, ser till att saker blir gjorda i tid och att de når sina mål. Jag kan även bidra med analyser och utredningar med målet att alltid implementera lösningarna i kundernas verksamhet.

Berätta om ett drömuppdrag!
Jag har en stor förkärlek för Luleå skärgård, så det hade varit häftigt att kunna vara med och bidra till förbättringar där. Allt ifrån logistiska utredningar, till vart man ska muddra för bättre framkomlighet.

Vad hittar du helst på när du ledig?
Jag har två islandshästar, så det blir många turer i skogen. Sen umgås jag mycket med barn och familj – gärna segling på sommaren och skidåkning på vintern. Efter att ha levt utomlands en period, uppskattar jag idag att allt här i Luleå finns nära och att det är lätt att ta sig, både ut i naturen och till människor jag bryr mig om.

Vad är grejen med Nordkonsult, tycker du?
Jag gillar möjligheten att arbeta brett här med fler områden och kunder. Det passar mig och känns stimulerande!

Leave a Reply