Väx med oss på Nordkonsult

Senior maskinkonstruktör

Plats: Skellefteå

Sista ansökan: 2023-04-23

Väx med oss på Cidema – Är du vår nästa seniora maskinkonstruktör?

Är du maskinkonstruktör och intresserad av att arbeta för en arbetsgivare med ambitionen att vara världens bästa? Är det viktigt för dig att dina dagar är varierade och fulla av nya utmaningar med goda möjligheter till utveckling?

Cidema är ett teknikkonsultföretag som levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster och helhetsleveranser till norra regionens teknik- och industriföretag. Cidema har funnits i Skellefteå i mer än 27 år och är sedan i fjol en del av Nordkonsult i Luleå AB.

Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och söker nu en senior maskinkonstruktör.

Som senior maskinkonstruktör hos oss kommer du att vara en del av vårt konstruktörsteam med varierande uppdrag i huvudsak mot industrin. I teamet arbetar ingenjörer med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektering, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll.

Är du en av oss?

Som företag är vi lyhörda och flexibla och ser individen. Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas efter sina egna förutsättningar och är måna om ett inkluderande klimat där alla är lika mycket värda och har samma chans att påverka kulturen och arbetsprocesserna. Mångfald ger fler perspektiv och vi strävar efter diversifiering, varför vi gärna ser kvinnliga sökande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du har en förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete. Du behöver kunna kommunicera och koordinera ditt arbete på prestigelöst sätt tillsammans med kunder och kollegor inom andra yrkesgrupper. Du är noggrann och ordningsam och bra på att se lösningar och hantera problem som uppstår.

Du har goda kunskaper inom maskinkonstruktion och vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av att arbeta med maskinsäkerhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta som konsult och har du dessutom ett brett nätverk i branschen så är det särskilt intressant.

Formella krav:

  • Du har förkovrat din kunskap via erfarenhet via arbetslivet alt. en teknisk utbildningsbakgrund från universitet, högskola eller yrkeshögskola.
  • Har ett par års erfarenhet som maskinkonstruktör
  • Har bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Körkort B är ett krav

Vi erbjuder flertalet förmåner till våra anställda, bland annat möjlighet att arbeta hemifrån med överenskommelse med närmsta ledare.

Arbetstid dagtid/vardagar

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 23 april.
I denna rekrytering samarbetar vi med Culpeo, People and Culture.

För frågor om tjänsten eller om Cidema och Nordkonsult som arbetsplats, kontakta Markus Hamreby, VD Cidema.
markus.hamreby@cidema.se, +46 (0)70 238 99 95