Vår historia

Nordkonsult är en konsultfirma som levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster och helhetsleveranser till regionens teknik- och industriföretag. Vi startades i slutet av 2014 av fem drivna konsulter med stor erfarenhet från branschen. Sedan dess har vi växt i stadig takt och är i dagsläget runt 50 anställda. Vi håller till i nybyggda lokaler i Bergnäsets industriområde som vi nu bygger ut för att få plats för ännu fler stjärnskott till vårt lag. Som medarbetare hos oss får du utvecklas inom ditt område och lära dig nya saker, jobba med intressanta projektet och ta dig an nya utmaningar.

Vårt företag står på två ben; mekanik samt el och automation. Med kunden i centrum levererar vi flertalet tjänster där maskin- och elkonstruktion, kompletta helhetsleveranser, robotautomation, programmering samt projektledning är några exempel. Under åren har vi gjort många intressanta projekt mot flertalet företag inom bland annat gruv-, stål- och fordonsindustrin samt kompositindustrin och automation.

Välkommen förbi på en kaffe!

Vår vision

Genom att vara våra medarbetares och kunders naturliga förstahandsval har vi en fortsatt hållbar tillväxt.

Vår affärsidé

Med kunderna i centrum säljer vi kvalificerade tekniska konsulttjänster och helhetsleveranser till regionens teknik- och industriföretag.

Laganda och gemenskap i en god och motiverande arbetsmiljö skapar ett starkt engagemang och drivkraft hos våra medarbetare.

Affärerna och affärsrelationerna bygger på förtroende och ett starkt nätverk på en marknad med högt ställda krav.

Vi drivs av strävan efter ständig förbättring.

Våra värdeord

Teamwork

Vi tror att när vi hjälper varandra, är delaktiga och har roligt tillsammans blir vi starkare.

Engagemang

Vi är drivna och entusiastiska individer. Vi anpassar oss efter förutsättningarna och strävar efter hög kvalité och noggrannhet i allt vi gör.

Förtroende

Vi tycker att förtroende är viktigt. Vi respekterar och litar på varandra och våra kunder. Vi trivs med att hjälpa varandra och visar uppskattning och ödmjukhet. Vi agerar med hög integritet och stolthet, både internt och externt.