Skip to main content

Nordkonsult välkomnar Cidema till koncernen och expanderar verksamheten i Skellefteå

Nordkonsult är glada att meddela förvärvet av Cidema, ett välrenommerat teknikkonsultföretag och en mångårig samarbetspartner. Genom detta förvärv stärker Nordkonsult sin närvaro i Skellefteå, en marknad full av potential och tillväxtmöjligheter.

Cidema, kända för sin omfattande erfarenhet och tekniska kompetens, blir nu en del av Nordkonsult-koncernen. Detta strategiska steg möjliggör en kraftfull expansion av våra tjänster och förstärker vårt totala erbjudande till kunderna.

”Att kliva in som delägare i Cidema gör att vi får tillgång till en spännande marknad med stark tillväxt, samtidigt som verksamheten utökas med ytterligare erfarenhet och kompetens som totalt sett stärker vårt kunderbjudande. Vi har samarbetat i många år och känner varandra väl sedan tidigare så det här steget känns helt naturligt att ta för båda bolagen”,

säger Magnus Brännström, VD på Nordkonsult.

Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans med Cidema och välkomnar dem varmt in i Nordkonsult-familjen.

Leave a Reply