Skip to main content

Cidema byter namn till Nordkonsult

Hösten 2023 klev Nordkonsult in som delägare i Cidema och nyligen gick vi ut med att Cidema nu bytt namn till Nordkonsult. Men vad innebär ett namnbyte egentligen, både för oss och våra kunder? Markus Hamreby, vd och delägare på Nordkonsult i Skellefteå AB reder ut hur det ligger till.

Hej Markus, hur kommer det sig att vi byter namn till Nordkonsult?
Att vi byter namn bidrar till vår gemenskap och vi:känsla, och stärker vår kommunikation. För trots att vi är olika bolag som ingår i samma koncern, finns många fördelar med att gå under ett och samma namn. Det ökar vår tydlighet, i att vi som bolag delar samma vision och tjänsteerbjudande.

Vad innebär namnbytet?
I det stora hela är det ingen skillnad mot förut. Vi erbjuder samma tjänster som tidigare, men nu under ett större paraply. Vi har i och med namnbytet satt fokus på att Nordkonsult är mer än ett namn, det är ett helhetskoncept för bra leveranser och god kvalité.

Hur påverkar det här era kunder?
Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att de får precis samma service som tidigare, om inte ännu bättre. Under Nordkonsults paraply har vi en bred kompetensbas, både inom mekanik och automation. Det möjliggör att vi ofta kan erbjuda hela spektrat – från att tillverka och designa specifika delar, till att skräddarsy helhetslösningar. Vi vill visa våra kunder, att oavsett vilket av våra Nordkonsultkontor man än jobbar med är vi flexibla och erbjuder alltid samma kvalité.

Hur ser du på framtiden för Nordkonsult?
Framtiden ser spännande ut och vi känner att dom expansiva vindarna blåser varmt. På Skellefteåkontoret är nu fokus och målbild satta och vi kan fortsätta att utveckla företaget under Nordkonsult.